Om Brittboraliner

Brittbopraliner är gjutna chokladpraliner hemgjorda med glädje. Namnet Brittbopraliner kommer från att gården där jag bor heter Brittbo, och eftersom jag gör pralierna hemma så tyckte jag att det var ett passande namn.

Pralinernas ytterhölje görs av 70% Ocoa choklad, fyllningen är en tryffel gjord på  ocoa chokladchoklad eller mjölkchoklad samt vispgrädde, smör och ytterst lite honung, smaksatt med kryddor, frukt, likörer och andra naturliga smakämnen. Pralinernas hållbarhet är ca 20 dagar i rumstemperatur, de går att frysa och då förlängs hållbarheten.

Jag tillverkar choklad endast några gånger per år, till jul, påsk och ibland en gång på sommaren. Får jag in en större beställning på över 100 praliner kan jag göra en extra laddning. Mer information om priser förpackning med mera finns under menyrubriken “Beställnings info”.

Jag brukar skicka ut ett Nyhetsbrev via e-mail, till mina tidigare kunder inför varje gång jag gör en laddning praliner.